Barion Pixel
Előre utalással 50000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
500Ft-os kiszállítási díj Mosonmagyaróvár területén!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Rólunk

Internetes kiskereskedelemmel foglalkozó cég vagyunk, célunk, hogy vásárlóink ne csak egy olcsó termékhez jussanak, hanem a minőséget és szerviz hátteret is biztosítsuk.

A nálunk vásárolt termékekhez hiba esetén nem kell hozzányúlnunk, nincs szükség saját szervizre, mivel csak olyan beszállítóink vannak, akik professzionális szervizzel rendelkeznek, valamint nagyon gyorsak.

Mosonmagyaróvári székhellyel rendelkezünk. A környéken akár ingyen, magunk visszük a termékeket, így nem kell napokat várni. (részletesebben a szállítási információk alatt)

Bárhová küldünk csomagot, többféle futárból lehet választani, de természetesen van szerződött futárunk is, akik olcsóbbak.

Fő profilunk a számítástechnika, de be tudunk szerezni más elektronikai eszközöket is közel a legjobb internetes áron. De akkor miért éri meg tőlünk vásárolni, és miért ne rendeljen a neten?

Mert hozzáértő viszi házhoz a terméket

Mert online is szívesen adunk tanácsot a tőlünk vásárolt termékekhez.

Mert ha gondja van, csak jeleznie kell és mi akár aznap elhozzuk a problémás eszközt, valamint tudunk biztosítani másikat a szervizelés idejére.

Mert biztos lehet benne, hogy nem tűnünk el a vásárlása után, mivel mi nem fiktív cég vagyunk. Bejegyzett, ellenőrizhető, Magyar tulajdon.

Miért tudunk olcsóbbak lenni mint a környéken bárki?

-Nincs bolt, amire fizetni kell a közüzemi díjakat

-Online számlázunk, így nincs pénztárgép, sem a járulékos költségei.

-Közvetlen külföldi nagykerekkel is kapcsolatban állunk.

Leírás kiválasztása
  • Image
  • Price
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
Kattintson a mezőn kívülre a bezáráshoz
Összehasonlít

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop