Barion Pixel
Előre utalással 50000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
500Ft-os kiszállítási díj Mosonmagyaróvár területén!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Szállítás / Szaki-futár

Kedves Vásárlóink!

Cégünk KATA adózási formájú vállalkozás,

ennek értelmében kizárólag magánszemélyeket áll módunkban kiszolgálni!

Megértésüket köszönjük!

FIGYELEM!

300000Ft feletti vásárlás esetén csak 50% előleg megfizetése után indítjuk el a megrendelést!

Leterheltségtől függően 1-2 napos határidővel szállítunk, szinte minden futár jelzi érkezését a kézbesítés előtt.

Áraink pontosan kalkulálhatok a kosár oldalon, legolcsóbban a következő verzióban postázunk:

Saját raktáron lévő termékek
blsales.hu
Előre utalás Utánvét
Mosonmagyaróvár
Átvételi pont
Ingyenes Ingyenes
Mosonmagyaróvár
Számítástechnikus kiszállítással
500 500
50000 alatt az
egész országban
1500 3000
50000 felett
 az egész országban
Ingyenes 3000


A webáruházon keresztül leadott megrendelések kiszállításáért a megrendelt termékek típusától, méretétől, súlyától, darabszámától, és a szállítás helyétől függő szállítási díjat kell megfizetni a megrendelt termék(ek) teljes árán felül.

A Vásárló részére a termékek átvételekor a Futárszolgálat lehetőséget biztosít a termékek tételes ellenőrzésére. A Vásárló átvételkor a szállítólevél aláírásával igazolja a termékek átvételét, és hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak. Kérjük mindig írja alá a szállítólevelet, egyéb esetben nem biztos, hogy tudjuk érvényesíteni a garanciát. A BL Sales a szállítólevél aláírása után nem fogad el reklamációt mennyiségi vagy olyan minőségi hiba miatt, amely átvételkor felismerhető lett volna.

Ha a Vásárló az átvételkor sérülést tapasztal a terméken, a sérülésekről jegyzőkönyv felvételét kell kérnie a futártól. Ilyen esetekben a termék visszavételét és lehetőség szerinti cseréjét díjmentesen biztosítjuk. Az egyértelműség kedvéért a rögzítjük, hogy a csomagolás sérülése eseténazaz, ha a termék sértetlen – semmilyen felelősséggel nem tartozik, és ilyenkor a Vásárló nem kérheti a termék visszavételét.

Aznapi Átvétel saját kiszállítónktól Mosonmagyaróvár területén, ingyenes!

Kérheti Szaki-futárunkat is, aki számítástechnikai végzettséggel rendelkezik, és ingyen beállítja a készüléket. Figyelem, csak a készülék beállítása vagy tanácsadás első 15 perce ingyenes! Minden további megkezdett 30 perc 3000Ft, melyről helyben számlát állítunk ki, és az összeg azonnal fizetendő, vagy átutalandó. (pl: Ruter beállítás, nyomtató halózati üzembehelyezése biztos, hogy ingyenes, de ha installálni kell a meghajtó programokat, már nem. Ez azért van, mert a driver települési idő nagyban függ a számítógép sebességétől, így 5 perctől akár 20-30 perc is lehet.)

Munkanapokon 12.00 óra előtt feladott rendelésedet átvételi értesítő e-mail érkezését követően, akár aznap átveheted, ha a termék raktárról elérhető, egyéb esetben a megjelölt beszerzési időintervallum után 1 nappal. Az átvételre az értesítést követően 4 napod van, ezt követően a rendelés törlésre kerül. 

Átvétel kiszállítással

Munkanapokon 12.00 óra előtt feladott rendelésedet várhatóan aznap munkanapon belül átadjuk kézbesítésre, ha az hiánytalanul összeállításra került. Az átadás napján e-mailt küldünk, hogy a következő napon csomagod érkezik, ehhez a levélhez fogjuk mellékelni a számlát és a garancialevelet is (spam és promóció mappák tartalmát is ellenőrizd). Fizetésre készpénzben és egyes esetekben bankkártyával is lehetőség van, ha nem akarsz utólag fizetni, válaszd a rendelés feladása során az előre utalást . A szállítás napközben történik, ezért kérjük olyan címet adj meg, ahol lehetőséged van a nap folyamán átvenni a rendelésedet.

2.Posta szolgáltatással elérhető díszabás letölthető:

https://www.posta.hu/dijszabasok

Kérjük, hogy vedd figyelembe!

 • Csak abban az esetben adj fel rendelést oldalunkon, ha biztos vagy benne, hogy át is veszed azt, hiszen a megrendelésed beszerzése, készletezése, számlázása, csomagolása és kiszállítása számottevő munkát jelent.
 • Árainkat csak akkor tudjuk alacsonyan tartani a számodra is, ha rendelésed tényleges vásárlási szándékot takar.
 • Az át nem vett rendelések feladói a Blsales rendszeréből kizárásra kerülhetnek
 • Figyelem!  Visszáru, vagy reklamált termék fuvarozásából adódó költséget a vásárló viseli. 

Mikor ajánljuk a futárszolgálatot?

Ha messzebb laksz, vagy nem szeretsz feleslegesen utazni és lehetőséged van napközben átvenni a rendelésedet otthon vagy a munkahelyeden.

Ha gyorsan, biztosan és kényelmesen szeretnéd megkapni a csomagodat.

Mit jelent az Expressz Szállítás?

Expressz szállítással soron kívül kézbesítjük a csomagodat, így Mosonmagyaróváron belül maximum 6 órán belül megkapod csomagod.

Hogyan fizethetsz a futárnál?

Készpénzzel és MPL kézbesítés esetén bankkártyával is, de ha szeretnéd megspórolni az utánvétkezelés díját, válaszd a rendelés során az előre utalást és azon túl, hogy így olcsóbb, nem kell az átvétel során a fizetéssel foglalkoznod.

POSTA INFORMÁCIÓK ITT:

Mikor ajánljuk a Posta Csomagautomatákat? 

 • Ha szeretnéd személyes kapcsolat nélkül, akár éjjel átvenni a csomagod
 • Ha nem tudsz a futárra várni otthon vagy a munkahelyeden.
 • Csomagautomatában történő átvétel esetén csak bankkártyával tudsz fizetni, ha szeretnéd megspórolni az utánvét kezelést, válaszd az előre utalást.

Mikor veheted át a Posta automatából a csomagodat?

 • Munkanapokon 9.00 óra előtt feladott rendelésedet átlagosan 2 munkanapon belül, 9.00 óra után 3 munkanapon belül tudod átvenni, ha a megrendelt termékek időben beérkeznek a raktárba.
 • Amint átvehető a rendelésed a rendszer SMS értesítést küld erről.
 • Előre utalás esetén megkapod a nyitókódot is, hiszen az átvétel során már nem kell fizetned, de lehetőséged van az automatánál bankkártyával is fizetni, ezesetben a fizetést követően kapod meg a nyitókódot a rendelés során megadott telefonszámra.
https://www.posta.hu/csomagautomata

Mikor ajánljuk a Posta MOL és Coop Pontokat?

 • Hasonlóan a csomagautomatákhoz, csak itt a személyes átvétel, és azonnali csomag ellenőrzés is lehetséges.

Mikor veheted át a Posta, MOL vagy Coop Ponton a csomagodat?

 • A rendelést követő második munkanapon, ha a rendelésedet munkanapon 9.00 óráig feladtad az oldalon. 9.00 óra utáni rendelés esetén plusz egy munkanap a várható átvétel.
 • Amint átvehető a rendelésed a rendszer SMS értesítést küld erről.
 • Az átvételre legfeljebb 4 nap áll rendelkezésedre.

FONTOS!

Az átvétel során ellenőrizd, hogy a csomagoláson nem sérült, nem került-e felbontásra! Ha rendellenességet tapasztalsz, ellenőrizd a csomag tartalmát a fizetést követően! Sérült, hiányos csomag esetén vetess fel jegyzőkönyvet az átadóval és továbbítsd ügyfélszolgálatunk részére fényképeket mellékelve.

Leírás kiválasztása
 • Image
 • Price
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
Kattintson a mezőn kívülre a bezáráshoz
Összehasonlít

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop